Njurunda.gif Rallarloppet2018_med ram.jpg Kungsledenrannet.gif langloppskalendern.gif varmdoloppet_2017_stor.gif xlbygg.gif Gavleloppet.gif Strakenloppet.jpg bothnia3.gif evertsbergsrannet.gif Sixtenmemorial.gif Engelbrektsloppet.gif Mattila_ny.gif boras ski maraton.gif skiweekend_ver3.gif ICA-loppetmatfors.gif
VW_SkiTeam_840x100.jpg
Valadalen_20161223.gifvedbobacken2.gifsparpengen.gifannonspuff_140x60.gifannons-multimailer-skidspar.gif

Kontakta oss


Rapportera spårstatus
För att lämna aktuella spårstatusrapporter väljer du "Rapportera spårstatus" i menyn. Alla besökare är välkomna att lämna spårstatusrapporter!

Komplettera information, rapportera in nya anläggningar, rätta eventuella felaktigheter
För att rapportera in nya anläggningar och nya skidspår som inte redan finns i databasen väljer du "Rapportera anläggning" i menyn. Där kan du även komplettera information eller rätta eventuella felaktigheter.

Annonsering
För mer information om annonsering, kontakta vår samarbetspartner JW Sälj- & Administrationskonsult, telefon 076-209 89 00 (Obs! Endast annonsfrågor) eller e-post: annons@skidspar.se.

Övriga frågor
När det gäller övriga frågor kan du kontakta oss på info@skidspar.se. Observera att vi inte har något med skötseln av anläggningarna att göra och därför inte kan svara på frågor om faciliteter eller spårstatus för en enskild anläggning. Vi kan inte heller kan ge rekommendationer om vilka anläggningar som är bäst.

Adress
Skidspår.se
Carbonado AB
Lisselbyvägen 37
793 33 Leksand

IdrefjallSnosakra-140x180-ny161202.jpg VisitDalarna.png SSFbattre-skidteknik-140px.jpg